Syneron ELOS*E-Style lamp + program 100.000 flitsen (wij leveren eigen fabricaat lampen geschikt voor apparatuur van dit merk)

€ 800,00excl. BTW

IPL lamp met 100.000 flitsenvan eigen fabricaat geschikt voor Syneron ELOS E-Style beautyapparatuur inclusief het programmeren van de handset met 100.000 flitsen. Na 100.000 flitsen dient u de IPL lamp te vervangen.

Het onderhouden van uw beautyapparaat is van groot belang om kwaliteit van de flitslampen te waarborgen. Wij adviseren uw watergekoelde apparaat iedere week te controleren op de hoeveelheid gedemineraliseerd water deze bevat en zonodig bij te vullen en minimaal eens per maand te voorzien van nieuw, gedemineraliseerd water. Wanneer u zeer veel gebruik maakt van uw apparaat adviseren wij dit minimaal eens per twee weken te vervangen. Zet uw apparaat altijd in een goed geventileerde ruimte en zorg dat deze stofvrij is. Alleen bij het juist onderhouden van uw beautyapparaat en het tijdig vervangen en/of aanvullen van het gedemineraliseerde water kunnen wij de garantie op de IPL flitslamp geven. Heeft u vragen over het juiste onderhoud van uw beautyapparaat? Neemt u gerust contact op, onze monteurs staan u graag te woord.

Lichtbron High Xenon Flash Lamp
Aantal flitsen lamp 100.000
Garantie 100.000 flitsen
Herkomst "Made in EU"