IPL Service Nederland is al 10 jaar uw toonaangevende, betrouwbare partner in de beauty industrie. Het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw beautyapparatuur. Wij bieden een snelle & op maat gemaakte service voor iedere salon, met als doel het creëren van meer bedrijfszekerheid. In geval van gebreken aan de apparatuur waarmee wordt gewerkt is snel schakelen bij reparaties een van deze services, merk en herkomst onafhankelijk.

Jaarlijks onderhoud

Uw beautyapparaat goed onderhouden is van groot belang. Het voorkomt onnodige storingen en zorgt voor meer bedrijfszekerheid. IPL Service Nederland onderhoud de vrijwel alle merken beautyapparatuur. Onze onderhoudsmedewerkers beschikken over het keurmeesterschap volgens de NEN-EN-IEC 62353 & NEN 3140, en de daarbij horende richtlijnen. Wanneer u uw beautyapparaat aanbied voor onderhoud zullen onze monteurs de stappen in een daarvoor bestemde applicatie volgen, een kopie hiervan ontvangt u na afloop van onderhoud in uw email. Zo bouwt u een eigen onderhoudsdossier op en kunt u deze bij verkoop of inruil van uw machine aan de nieuwe eigenaar overhandigen. Voor beide partijen een fijne gedachte!

Wat wordt er onder andere gedaan tijdens het onderhoud?

  • Vervangen van gedemineraliseerd water
  • Spoelen van de waterleidingen
  • Vervangen van het waterfilter (indien gewenst)
  • Nalopen en meten van bedrading
  • Callibratie van schermen
  • Stofvrij maken van printplaten, power supply en ventilatoren
  • Schoonmaken van de buitenzijde

Wij adviseren minimaal eens per jaar onderhoud aan uw beautyapparaat te laten uitvoeren. Voor merken apparatuur, zonder het vervangen van het waterfilter, zijn de kosten van onderhoud €249,- ex btw. Werkt u erg veel met uw beautyapparaat? Onze monteurs adviseren u graag in wat u zelf aan onderhoud kunt doen.

Maak een afspraak