IPL Service Nederland is marktleider op het gebied van onderhoud & reparatie van beautyapparatuur. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het vrijmaken van flitskaarten en het programmeren van handstukken. Innovaties die onze service uniek maken. Daarnaast beschikt IPL Service Nederland over een assortiment apparaturen zowel occasions als nieuw. Wij begeleiden u graag in de aanschaf van apparatuur die bij u past. 

Onderhoud en reparatie aan beautyapparatuur

IPL Service Nederland beschikt over een volledig service team. Alle servicemedewerkers zijn voorzien van de daarvoor gevraagde scholing en dragen de titel keurmeester voor medisch elektrisch apparatuur. Dit houd in dat naast het repareren en onderhouden van uw beautysysteem, deze ook kan worden voorzien van een keuring volgens NEN-EN-IEC 62353 richtlijnen.

IPL Service Nederland werkt met een applicatie waarin alles van uw beautyapparaat wordt vastgelegd. U ontvangt standaard een kopie van deze applicatie in uw email inbox, zodat u een overzicht heeft van de gedane aanpassingen of reparaties. Meer informatie? Lees hier meer...