IPL Service Nederland beschikt over een gecertificeerd technisch team, voorzien van medisch keurmeesterschap. Wij garanderen technische ondersteuning binnen 24 uur na uw melding (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Een jaarlijkse onderhoudsbeurt, het vervangen van een IPL lamp of een lastige storing? De technische dienst van IPL Service Nederland streeft ernaar om uw machine te voorzien van de juiste service.

Voorraad & snelle service

IPL Service Nederland heeft een magazijn waar alle denkbare onderdelen voor verschillende beautyapparatuur opgeslagen liggen. Een enkele keer komt het voor dat een onderdeel niet op voorraad ligt. Dankzij ons uitgebreide netwerk van fabrikanten en collega-bedrijven zijn wij in staat snel het juiste onderdeel voor uw beautyapparaat te leveren. Is uw beautyapparatuur weer gemaakt, dan volgt altijd een laatste kwaliteitscontrole. De beautyapparatuur wordt uitvoerig getest en aan de buitenzijde gereinigd. Hiermee profiteert u van een complete service.

Wanneer u uw beautyapparaat aanmeld voor reparatie zullen onze monteurs eerst onderzoeken waar de storing vandaan komt. De kosten voor onderzoek zijn tijdelijk verlaagd en betaald u deze alleen wanneer u besluit uw apparaat niet door ons te laten repareren, of wanneer uw apparaat niet door ons te repareren valt. Wanneer u akkoord geeft zullen zij overgaan tot vervanging of reparatie van het betreffende onderdeel. De kosten die hieraan verbonden zijn zullen u vooraf bekent worden gemaakt, zo weet u waar u aan toe bent. In geval van economische onhaalbaarheid van herstellen zullen wij u dit tijdig melden en u een offerte uitbrengen.

Meld uw reparatie