Naast techniek biedt IPL Service Nederland u ook een stuk innovatie.

Werkt uw apparaat op flitskaarten? Vaak zijn deze erg kostbaar of zijn op wanneer het u niet uitkomt. Wij bieden u naast flitskaarten, ook een mogelijkheid uw apparaat vrij te laten maken ervan. Dat betekend dat u in de toekomst zonder flitskaarten te kopen verder kunt werken op uw apparaat. 

Heeft uw apparaat een chip in zich en moet deze worden geprogrammeerd wanneer u uw IPL lamp moet vervangen? Ook hiervoor bent u in veel gevallen bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken, wij staan u graag te woord.De merknamen genoemd in de teksten maken nadrukkelijk geen onderdeel uit van IPL Service Nederland en worden enkel genoemd ter herkenbaarheid en compatibiliteit van onze eigen producten.

E-code's

IPL Service Nederland biedt u E-code's geschikt voor de OR-LIGHT van Yperion* aan. Code's met een geldigheid van 12 maanden. Wij bieden u eenmalig 100 flitsen gratis aan, zodat u zelf onze kwaliteit kunt ervaren! De 100 gratis flitsen kosten u en verplichten u tot niets! Hoe werkt het?

  1. U belt ons op, en geeft een code door die u kunt vinden in uw IPL.
  2. U geeft aan hoeveel flitsten u wilt kopen
  3. Na betaling (dit duurt slechts een paar minuten) krijgt u van ons direct een nieuwe code terug.

Deze nieuwe code zorgt ervoor dat u weer direct en zonder problemen kunt flitsen. Uiteraard helpen wij u hier stap voor stap mee, dit alles neemt ongeveer 5 minuten van u tijd in.

Unlock service

Maak ook kennis met onze unlock service, uniek bij IPL Service Nederland. Een 'gelockte' IPL heeft normaalgesproken telkens opnieuw een flitskaart nodig. De unlock service zorgt ervoor dat u altijd kunt flitsen, zonder codes of kaarten aan te hoeven schaffen. Het unlocken van uw apparaat kost eenmalig €1500,- exclusief btw.

Naast de unlock service van uw beautyapparaat, bieden we ook de mogelijkheid tot een tellerstand reset, memory delete en een upgrade naar huidverbetering. We nemen graag persoonlijk met u de mogelijkheden door.

Flitskaarten

IPL Service Nederland biedt u ook flitskaarten (Smart Cards) aan geschikt voor de L-serie van Yperion*. Hierbij kunt u kiezen tussen kaarten met 3000, 6000 of 10.000 flitsen. Wilt u onbeperkt flitsen? Kies dan voor de Unlimited Flash Card. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of nieuwsgierig bent geworden, neem gerust met ons contact op voor meer uitleg of een demonstratie. Uiteraard spreek het voor zich dat wij discretie van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan!

*De namen OR-LIGHT, L600, L800 en L900 van het bedrijf Yperion maken nadrukkelijk geen onderdeel uit van IPL Service Nederland en worden enkel genoemd ter herkenbaarheid en compatibiliteit van onze eigen producten.

Neem contact op