Contactgel

De scherpste aanbiedingen met contactgel geschikt voor IPL,SHR, laser of Cavitatie vindt u bij IPL Service Nederland. De contactgel zit verpakt in gemakkelijk harteerbare zakken of can's en hebben een breed assortiment accessoires naast zich. Denk hierbij aan extra grote gelpompen en spatels. IPL Service Nederland biedt u de hoogste kwaliteit co...

De scherpste aanbiedingen met contactgel geschikt voor IPL,SHR, laser of Cavitatie vindt u bij IPL Service Nederland. De contactgel zit verpakt in gemakkelijk harteerbare zakken of can's en hebben een breed assortiment accessoires naast zich. Denk hierbij aan extra grote gelpompen en spatels. IPL Service Nederland biedt u de hoogste kwaliteit contactgel in te zetten op de vele verschillende behandelingen met lichtflitsen of Ultrasound. De zakken en can's zijn gevuld met 5 liter contactgel, veel waar voor uw geld!

Contactgel

Contactgel zorgt voor een vermindering van de gevoeligheid bij de client en voor een langere levensduur van de lamp, door de hoge viscositeit en de vacuum technologie gebruikt tijdens de productie. De contactgel kan het beste koud worden gebruikt. De gel dient dun te worden verspreid (2-3mm) over het behandelingsgebied tijdens het gebruik bij lichtflitstechnieken. Wij adviseren een dikkere laag (5mm) aan te brengen tijdens de Ultrasound of Cavitatie behandelingen. De contactgel dient voor optimale lichtgeleiding en is ook behulpzaam bij het bepalen van het gebied dat net behandeld is vanwege de achtergelaten afdruk door de behandelkop. De conductie (de warmte overdracht) van gel (wat op basis is van water) is zo’n 30 maal hoger in vergelijk met die van lucht. De contactgel vult ook eventuele oneffenheden in het huidoppervlak op waarin zich lucht bevind. Lichtgeleiding door lucht geeft een lagere energie opbrengst van ongeveer 20%. Enkele eigenschappen van de contactgel zijn:

  • Hypoallergeen, weinig tot geen kans op allergische reacties;
  • Dermatologisch getest;
  • Niet geparfumeerd;
  • Lost op in water en is gemakkelijk te reinigen (laat geen vlekken achter);
  • Bevat geen olie- of olieachtige stoffen.

Aanbieding

Bij IPL Service Nederland profiteert u van extra voordeel. Wanneer u 4 zakken of can's contactgel besteld, is er een gratis! U profiteert al van deze aanbieding voor maar €37,50 ex btw. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de can's en zakken los te bestellen, u betaald slechts €12,50 ex btw per per zak of can.

meer informatie

Contactgel  Er zijn 5 producten.

Laat 1 - 5 van 5 items zien
Laat 1 - 5 van 5 items zien